English FAQ Výsledky

« Späť na výsledky

Nahlásiť nevhodný komentár

Komentár #1002480:

Najkrajší predmet tohto semestra. Zážitok chodiť na hodiny. Takto má prebihať výučba. Pripravená. Jasná. Zrozumiteľná. Porozumiem na hodine 80 percentám latky! Pán profesor Fecko má veĺký dar vysvetlovať veci systematicky. Študent sa nestratí.

Pozerala som kurzy teoretickej mechaniky i zo zahranicnych univerzit (YouTube) ale vlastne žiaden mi nesedel tak ako ten, ktorý som mohla zažiť na FMFI :)

Keď tak jedine čo som niekedy našla užitočnejšie ako čo nám bolo dané boli skriptá z ČVUT. Boli vysvetlujúce. Naše sú skôr osnovou.

Azda rozmýšľam pri odvodení Kepleroveho zákona - problem dvoch telies. Na to by bolo tiež prínosné napísať textík a študenti by si ho porzeli doma. Na hodine by sa len rýchlejšie prešiel. Lebo to odvodenie mi neprišlo až tak dôležité. Ale je tiež pravda, že to bola téma, ktorá ma najmenej bavila.

Páčilo sa mi, že cvičiaca (Zuzka K.) komunikovala s pánom Feckom. Cvičenia a prednášky boli zladené čo bolo veľké plus pre tento predmet! a malo to signifikantnú úlohu v tom, že sme veci pochopili, pochopili hlbšie a lepšie.

Pán profesor tento predmet v spolupráci s civčiacimi už takmer vyšperkoval. Postupne stále pribúdajú textíky, takže keď sa vyčerpajú, vše bude super :)