English FAQ Výsledky

« Späť na výsledky

Nahlásiť nevhodný komentár

Komentár #1198105:

Jednoznačne najlepší predmet, aký som doposiaľ absolvoval. Preberaná látka bola veľmi zaujímavá a kvalitne vysvetlená.

Najviac ma zo všetkých tém zaujal Langrangeov a Hamiltonov formalizmus a to ako sa dá s tými elegantnými formuláciami pracovať. Celkom mi bolo ľúto, že sa nešlo ešte do väčšej hĺbky pri ich preberaní, čo samozrejme chápem, keďže sa jedná iba o základný kurz teoretickej mechaniky a navyše aj predmet sám o sebe je celkom obsiahly aj na iné témy, ale bol by som celkom rád, ak by existovalo nejaké ďalšie pokračovanie tohto predmetu napr. vo forme B alebo C predmetu, kde by sa práve venovalo poriadne do hĺbky Langrangeovmu a Hamiltonovmu formalizmu a matematiky k tomu.

Prednášky a cvičenia boli veľmi kvalitne spravené. Páčilo sa mi, ako pán docent Fecko robieval matematické okienka, kde vysvetľoval potrebnú matematiku k danej téme, práve vďaka tomu som porozumel veľa veciam z lineárnej algebry, ktorým som nerozumel v 1. ročníku, resp. som si nevedel predstaviť, že majú aj nejaké využitie vo fyzike.

Bola pre mňa veľká radosť chodievať na prednášky a na cvičenia až ma dosť mrzelo, keď sa muselo prejsť na dištančnú formu, ale kvalita výučby sa zachovala.

Na cvičeniach som bol v skupine pani doktorky Kučerovej, ktorá mala veľmi prijemný prístup, vždy ochotne odpovedala na otázky a vytvárala priateľskú atmosféru :)